Samsung galaxy S3 vagy iphone 4?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni ezek közül valamelyiket szóval más telefont ne hozzatok képbe ha lehet.Szerintetek melyiket vegyem meg kinek mi a tapasztalata.Elmondom hogy mi legyen fontos azért nekem is.Lehetőleg jó aksi,gyors net letölteni lehessen bármit legyen az játék videó zene online videónézés(youtube)játék a telefonon ami jól fut erősebbekre gondolok például mint egy gta 3 vagy vice city minél nagyobbakat birjon meg.Lehessen gépről rápakolni cuccokat(videó,zene,stb...)Jó felbontásu fénykép meg videó ez annyira nem fontos de mind2-nek jó szóval ha valamelyiknek kicsivel jobb az már mind1.Nagyából ennyi szóval a 2 telefon közül melyiket ajánljátok jobban?Az ártól tekintsetek el! vagy 8 vagy 16 gb-t szeretnék venni.2012. okt. 20. 21:24
11/16 anonim válasza:
" Olyan nagy játékokat is elvisz, mint az Asphaét 7..." xDDD
A kis 1ghz-s SE Xperia Mini-m is vígan elviszi, éehet, hogy nem FULL HD, de attól még élvezhető...
12/16 A kérdező kommentje:
azért hasonlitottam össze ezt mert az iphone 5 szóba se jöhet nálunk romániában 2x annyi mint az s3 de amugy gondolkodtam és lehet teljesitmenyben kicsit gyengebb árban is kevesebb a note-ra gondoltam.Nagyon megtetszett meg minden elméletileg tovább birja az aksi mit gondoltok azért szerintem jó telefon lenne a mostanihoz képest:P
2012. nov. 3. 11:32
13/16 A kérdező kommentje:
a méret nem gond nála kivágtam egy kartont a méretei szerint még megis rajzoltam xd de zsebbe is probaltam lazan belemegy nem kell erőlködni még a kartonnal sem mivel az egy kicsit lazább anyag :D
2012. nov. 3. 11:33
14/16 anonim válasza:
A sima Note-nal jobb az S3, sokkal. A Note 2 mar mas tema... :)
15/16 A kérdező kommentje:
note 2 szoba se johet annyi penz az mar naon draga nekem a note is eleg lenne es az olcsó szóval azt fogok venni egy szép feketét:P
2012. nov. 3. 12:41
16/16 anonim válasza:
nem tudom megvetted e már a telódat, de:
"Lehetőleg jó aksi,gyors net letölteni lehessen bármit legyen az játék videó zene online videónézés(youtube)játék a telefonon ami jól fut erősebbekre gondolok például mint egy gta 3 vagy vice city minél nagyobbakat birjon meg."
Nekem iPhone 4van és egy egész napot mindig kibír csak este dugom be tölteni. Gyors net csak azon múlik milyet rendelsz elő. Játék, minden amit eddig próbáltam rajta tökéletesen ment (pl.: FIFA 13, Battlefield: Bad Company 2, NFS Most Wanted, NOVA stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!