Mért nem ébresztenek az androidos telefonok kikapcsolt állapotban?
Figyelt kérdés
Barétomnak Sony Xperia van, nekem HTC, ismerőseimnek Samsung és senkinek sem ébreszt. Nem tudom megérteni, hogy hogy lehet így elcs*szni valamit. Nokiám volt ezelőtt, 2 napja van meg az új HTC és annyira idegesít, hogy nem kapcsolhatom ki éjjelre...2012. okt. 20. 10:32
1/4 anonim válasza:
Meglep, hogy ha valamit kikapcsolsz, akkor nem működik? Egyébként sem a legjobb ötlet hogy minden este kikapcsolod a telód, Androidnál így jobban fogyasztja az akksit.
2/4 A kérdező kommentje:
Meglep igen mivel eddig az összes telefonom ébresztett akkor is ha kikapcsoltam, és igen köztük volt egy okostelefon is...csak nem androidos. Mért meríti jobban ha kikapcsolom?
2012. okt. 20. 11:22
3/4 anonim válasza:
tedd offline módba éjjelre.. akkor szinte semmit nem fogyaszt, és elérhető sem vagy
4/4 anonim válasza:
Mert máshogy működnek. 1-es ezt honnan szedted?Jó ha minden nap kikapcsolod, így felszabadítasz mindig egy kis memóriát. Repülőgép üzemmódban ébreszt, 3-asnál a pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!