Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vasaroltam egy Sony Ericsson...

Vasaroltam egy Sony Ericsson W810i telefont es mit erdemes meg hozza venem?

Figyelt kérdés

Vennek meg egy MPS-70 hangszorokat (mondtak, hogy egy ido utan elkezdenek recsegni, meg hogy az akut 1 ora alatt lemeritik)

meg kaptam hozza egy 512 Mb memoriakartyat de ha lehetne nagyobbat kb egy @GBosat, de olyanokat olvastam, hogy a @ GBos memorikartya uresen is lassabban kezeli mint a 512 Mbosat full tele

Meg, hogy mi szokot leginkabb tonkremeni az ilyen telefonoknal??

2009. aug. 7. 22:36
 1/5 A kérdező kommentje:
Vagyis hogy mire mi a velemenyetek? Hogy erdemes lenne megvenem vagy nem?
2009. aug. 7. 22:37
 2/5 anonim ***** válasza:
nekem is sonym van 4 gigas kartyaval, de ez is kicsinek tartom tele van zenevel, meg hangoskonnyvel mindig:D szerintem minimum 4 gigasat vegyel de inkabb nagyobbat ha kaphato... persze hogy lassabban kezeli de nem mindegy hogy 0.01 vagy 0.02 masodperc alatt indul el a zene? ....
2009. aug. 7. 22:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen van. Még akkor vettük, amikor vadiúj kiadás volt. Meg vagyok vele elégedve teljesen. Főleg az akksijával. Hetente 1x, max. 2x töltöm. Nekem ami kiegészítő van hozzá az egy fülhallgató, nagyon jó. A hozzá kapott hangszórók már elvesztek, nem is használtuk őket. Még nem találtam meg, hogy mi tud tönkremenni rajta. Nagyon strapabíró, többször is leejtettem már (sajnos), de bírja! :D
2009. aug. 7. 22:50
 4/5 anonim válasza:
nekem 1ev utan neha, varatlanul kikapcsol pl. ha hivnek valakit, meg le is szokott fagyni, neha ha elinditok egy zenét hibas, vagyis csak berreg. ujabban minden zenét minimum 40 percesnek ir ki, és tobbszor lejatssza egymas utan 40 percig... vannak meg ilyen aprosagok, de imadom ezt a telefont. egy nagyobb memoriakartya mindenkepp jo, de a hangszorokat nem ajanlom. rakotheted sima hangfalakra is ha kell...
2009. aug. 7. 23:07
 5/5 anonim válasza:
Szerintem az egész teló egy rakás szar régi is meg drága is ennyi pénzért sokkal jobb telót lehet venni mint pl. a SE p1i-t vagy p990i-t symbianos egy rakás jó cucc van hozzá na meg aztat növelheted 8 gigáig a memóriáját.
2009. aug. 8. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!