Hogyan tudnék ingyen smst küldeni?
wadja.com
innen lehet küldeni, magyar hálózatba is, igaz hogy angol, de egyértelmű a kezelése. Arra figyelj, hogy a célszemély telefonszámát ilyen formában add meg: +36205555555
kb 90 karaktert írhatsz, alul lesz egy kis reklám, de a semminél így is több.
www.baratikor.com
Ez egy magyar nyelvű társasági oldal,és a regisztráltak ingyen küldthetnek határozott számú sms-t.(ha jól emlékszem napi 10 sms,de ebben már nem vagyok biztos,mert régen írtam onnan)
Ha kell rá meghívó,írj privit.
a wadja.com én is tudom ajánlani
a barátiköről kb már egy 1 éve megszűnt az ingyen sms sajnos...és igen oda csak meghívóval lehet regizni.
A baratikörön van fizetős és ingyenses is!
Napi szinten használom.
Egyenleged: 26
Ingyenes SMS:: 26
Bónusz SMS:: 0
REKLÁMMENTES SMS:: 0 (Több SMS)
Előző vagyok.Ez itt az egyenlegem,amit bemásoltam.K.b. 2 perccel ezelőttről.Az életben nem fizettem erre az oldalra és jé mégis tudok 26 -ot küldeni ingyen.Ergo lehet ingyen is küldeni.
wadja.com
NEMKELL meghívó, nemkell semmi. csak regizz.én már egy éve használom, magyarul is kivannak irkálva a dolgok, ha átállítod. pofonegyszerű használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!