Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi lehet a baja a Sony ericsso...

Mi lehet a baja a Sony ericsson C702-mnek, ha bekapcsolásnál lefagy a Sony Ericsson emblémánál?

Figyelt kérdés
Az öcsém kihúzta USB-ből, mikor még nem volt biztonságosan eltávolítva, lehet, hogy ez a gond. Mit lehet tenni? Elég várni? Ha töltőre rakom, akkor meg a pin beírásánál fagy meg és szláv nyelven ír ki dolgokat.
2009. aug. 7. 14:56
 1/7 anonim válasza:

Hát én mennék vele szervíz! xD

sztem szoftrevhibás

2009. aug. 7. 15:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Egyetertek biztos h szoftware hiba nekem a c905 el tortent ugyanez de azota mukodik
2009. aug. 8. 18:56
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget!
2009. aug. 11. 19:46
 4/7 A kérdező kommentje:
És pontosan mit kell csinálni ilyenkor? Visszavinni a gsm-be, ahol vettünk?
2009. aug. 11. 21:19
 5/7 anonim válasza:
Igen, vissza kell oda vinni.
2009. aug. 12. 20:34
 6/7 anonim ***** válasza:

Töltsd le ezt [link]

és nehogy szervizbe vidd több ezret kérhetnek egy egyszerü feladatért mikor te otthon megcsinálhatod..

Nagyon egyszerü letöltöd telepited onnan meg irja hogy mit csinálj;)

Sok szerencsét

2010. aug. 19. 21:53
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi, de majdnem egy évet késtél :D

Azóta már más baja van ennek a rohadt telefonnak.

Nemhiába vettem NOKIA 5530-at...

Most a hálózatokat nem érzékeli, így nem lehet telefonálni, netezni és sms,mms-ezni rajta.

Ha tudsz egy jó tippet vagy szervízt Nyíregyházán, szólj!

Köszi!

2010. aug. 20. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!