Miért csinálja ezt a telefonom?
Van egy Samsung Galaxy Gio-m, amit én nagyon szeretek, mert könnyen kezelhető. Több mint fél éve van meg, és nem volt vele gondom. Mostanában a telefon 5 perc használat után lemerül (csak sötétedik a kijelző, tehát figyelmeztet), rá 3 percre jön a következő figyelmeztető, hogy lemerült az akkumulátor, majd 1 perc után kikapcsol. És nem használtam szinte semmit. Csak játszást is kibírta 3 órán át, most meg csak 10 percet bír. Mitől lehet ez?
A másik: Mostanában le van lassulva a telefon, és a memóriája van mikor 235MB!!-nyi alkalmazást futtatt, miután semmi sincs megnyitva, és nem megy 150MB alá. Törlöm a RAM-ot és miután visszalépek a feladatkezelőbe, ugyanúgy 200MB fölött van a futó alkalmazások.. Mitől van?
Hogyan lehetne ezeket a problémákat megoldani?
Előre is köszönöm a RENDES válaszokat!
Ha még van garancia mindenképpen vidd vissza a telefont, mert az akku lehet gyári hibás, fél év alatt nem kellene, hogy tönkre menjen.
A rammal kapcsolatban sajnos nincs ötletem, az nálam is van, hogy semmi sem megy az op. Rendszer pedig 200 megát zabál. De passz.
Remélem tudtam segíteni :)
A RAM miatt töltsd le az Advanced Task Killert és amúgy az akksit is kíméli :)
amúgy nemekm is gio-m volt de nekem nem volt ilyen problémám. nekem csak a belső tárhely telt meg mindig és nem tudtám már semmit áttenni a memóriakártyámra :/
de már galaxy s em van szóval nincs ilyennel problémám :D
és ez a task killer nem árt a telónak? mert én azt hallottam róla, h nem tesz jót neki...
am köszi a válaszokat:) ment a zöld kéz:)
Köszönöm a válaszokat!
A merülős probléma az akkumulátor probléma volt, már az akksi kicsit nem volt fiatal. A telefon háromnegyedéve van nálam, az én tulajdonomban (idáig nem volt vele probléma, meg mióta az akksi ki lett cserélve, azóta már megint nincs problémám vele, kivéve ezt a memória dolgot, de ez elenyésző).
A telefon már használt volt mikor kaptam, tehát olyan 1 éves, másfél éves biztos, hogy van a készülék, tehát ha csak a korát nézzük, akkor egész jól bírja:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!