Hogy kell Sonyra mp3 lejátszó skint rárakni?
2009. aug. 7. 13:47
1/2 anonim válasza:
Vannak olyan témák, amikben módosítva van a média skinje, de te is tudsz témát készíteni és a média skinjét (hátterét, betűszínét) is meg tudod változtatni. Én már csináltam és működött. Ha érdekel, írj!
2/2 anonim válasza:
Azok a skinek csak olyan SE-kre jók amiken Walkman 2.0-ás lejátszó van. Ezenkívül még szükség van hozzá programra (FAR manager JDflasher pluginnal, SEtool 2.11 vagy XS++) aztán a TPA/System/Multimedia/MP/Skin mappába feltöltöd mappástól a skint (természetesen kicsomagolva).
Ajánlom a www.forum.se-portal.hu FAQ-ját itt le vannak írva a dolgok (még ha nehezen is lehet megtalálni az általad keresett dolgot és talán elsőre kicsit nehéz lesz megérteni de szerintem nem nehéz megcsinálni az ott leírtakat) meg a Segítségkérés topikot ha esetleg gondod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!