Samsung Galaxy S pár óra (4-5) alatt lemerül. Mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
Folyamatosan megnyit különbözö programokat,amik leszívják az aksit totálisan.Belehet valahol állítani hogy ne nyitogasson programokat feleslegesen.Kb egy órája leállítottam minden programot,most meg megint 8-at zártam be.Kezd kicsit elegem lenni.2012. okt. 16. 13:44
2/6 anonim válasza:
Task killer is ugyan ez lesz az eredmény. Hiába lövöd ki a háttrében lévő dolgokat, azok úgyis újra fognak indulni (ilyen az android), ami terhelést jelent a telefonnak, merülni fog. Amit ott a látsz dolgok, nem is mind futnak csak a memóriában csücsülnek. Alig használják az erőforrásokat és épp ezért nem is igazán növelik a fogyasztást. Viszont mindig előfordul, hogy egy alkalmazás beragad és meríti a telefont. Erre elméletileg megoldást jelentene a task killer, de ha ez az alkalmazás újra és újra elidnul akkor megint nem vagy előrébb. Inkább ki kellene deríteni, hogy mégis melyik alkalmazás ami ténylegesen merít aztán letörölni.
4/6 anonim válasza:
taks manager
battery calibration
battery doctor
esetleg
root
rom csere
fölösleges progit törlése
és oppa Bangarangangmangangbangstyle :P
5/6 simoneszter válasza:
vagy egyszerűen csak vedd le a kijelző fényerejét...nekem maxon volt..és rohadt hamar lemerült ha mondjuk picit többet használtam!
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a kommenteket.Nekem úgy merül le ennyi idö alatt hogy hozzá se nyúlok
2012. okt. 17. 13:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!