Hogyan lehet a Google Play- ről az "egyéb alkalmazások a saját könyvtárban" alatt található elemeket törölni?
Lehet egyáltalán? Itt a régen használt, de a telefonról letörölt elemeket találom. Le lehet egyáltalán törölni innen Vagy itta maradnak az idők végezetéig? :)
Köszi a válaszokat, és a segítséget. :)
Közben rá jöttem, hogyan lehet letörölni! :)Ép ma adtam le a telefonom a szervizbe, így megpróbálom emlékezetből leírni, hogy csináltam.
Nem a webfelületen, hanem a telefonon keresztül törölhető. A Google play -ben megnyitom a saját -már letöltött- alkalmazásaim listáját. Az épen telepített mellé oda van írva, hogy "frissítés", ami ép nincs telepítve oda van írva, hogy "telepítés" (vagy valami hasonló) és itt találtam egy két állású kapcsolót. Az egyiket választva telepíti az app-ot, a másiknál felkínálja a törlését. és ha ezt választod, eltűnik a web-es felületen is.
Reményeim szerint, ha vissza jön a készülék a szervizből a szoftwerfrisités után, innen (mármint a webes felületről) vissza fogom tudni pakolászni az alkalmazásaimat. :)
Remélem segíthettem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!