Menyivel jobb telefon a Samsung Galaxy mini 2 mint a Samsung Galaxy 3?
Figyelt kérdés
Érdemes a Galaxy 3-at Mini 2-re lecserélni? Eléggé belassult pedig minden felesleges programot leszedtem már róla. Vagy van erre más, ésszerű megoldás is mint a csere?2012. okt. 15. 13:43
1/8 A kérdező kommentje:
Bocsi, elütöttem... "Mennyivel"-t akartam. :D
2012. okt. 15. 13:44
2/8 anonim válasza:
érdemes cserélni, bár lehet, hogy egy hard reset megoldaná a lassusági problémát. igaz, akkor az adatok is elvesznek róla, és mindent újra meg kell neki adni.
3/8 anonim válasza:
A galaxy 3-ban armv6 proci van, a mini 2-ben pedig armv7, illetve a RAM is sokkal tobb benne. Ha megengedheted magadnak akkor valts, erezni fogod a kulonbseget.
4/8 anonim válasza:
Szia! Nekem is Galaxy 3 van jelenleg de 1-2 hónapon belül cserélem S3-ra mert már nem bírom a több perces vaárakozást/fagyásokat... Még a gyári 2.2-t is visszatettem, cyanogenmod meg hasonlók nem nagyon vonzanak.
5/8 anonim válasza:
Egyértelműen megéri.Mini 2-ben jobb proci,jobb android stb.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!! Azért is vacilálok, mert úgy láttam nincs akkor diffi a kettő között viszont az akkujára a 3-nak 520 órát mondanak a mini 2-nak meg 120 óra készenléti időt. Lehetséges, hogy elírták? Ha tehetném én is S3-at vennék, de azt kicsit soknak tartom árban.
2012. okt. 16. 10:01
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget mindenkinek! Lecseréltem... ég és föld a kettő. A mini2 wifi-vel is bír kb 3 napot. Lényegesen gyorsabb és sokkal jobb felbontású a kijelzője. :)
2012. okt. 26. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!