Nokia Lumia 710 probléma?!
Nem működik a mobilnet. Bekapcsolom és egy weboldal sem jön be, email szinkronizáció se működik.
Ha megosztom wifin a mobilnetet, akkor pl. laptopról működik, de a telefonon nem.
Már visszaállítottam a gyári beállításokat is, de úgy sem működik.
Mit csináljak?
Nokiás Tango van fent? Tehát a piactér ikonjában a windows logó helyett egy n betű van?
Ellenőrizni kéne a szolgáltatói beállításokat. Ezt a beällítások/hálózatnál lehet, vagy a Piactérről leszeded a Nokia collectionból a Hálózatibeállítások appot. Ez sok Lumiára gyógy mód a netes dolgok miatt. De nekem sandít, hogy a szolgáltatónál nincs valami rendben. De előbb próbáld meg a piacteres dolgot.
Már nem ilyen telefonom van, úgyhogy nem nagyon tudok segíteni.
De nézelődj itt: [link]
Én úgy emlékszem, hogy a Piactérre mentem és azon belül a Nokia Collections-re. Ott nézz végig mindent, mert tuti, hogy ott lesz.
Ha nem találod meg, akkor frissítsd a windows phone-t zune-nal és utána nézd meg megint a Piactért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!