Melyik a jobb telefon?
Figyelt kérdés
melyik érné meg jobban akár használtan,és melyik mennyibe kerül?x10 mini pro/lg optimus2012. okt. 15. 09:55
1/8 anonim 

válasza:

X10 mini pro kb 10-15 ezer max, elavult, es nem er annyit.Nem xperia mini prora gondoltal?Optimus eseten meg erdemes lenne szukitened a kort, mert van vagy 20, ha nem tobb...
2/8 A kérdező kommentje:
az x10 mini prora gondoltam,és az lg gt 540re
2012. okt. 15. 10:49
3/8 anonim 

válasza:

GT540 mar kb 2 forintot nem er..
4/8 anonim 

válasza:

xperia mini (nem x10) használtan kb 25000 ft.
5/8 anonim 

válasza:

Ahogy redondo36 kolléga is mondja, inkább vegyél használtan egy Xperia mini pro-t, ami erősebb, mint a gt540, meg az x10 mini pro együtt, meg nyilván jobb is, szoftveresen naprakészebb, hardveresen meg főleg jobb mindkettőnél, és nem is drága.Egyébként mindkettőnek olyan hiányosságai, vagyis hát fájó pontjai vannak, hogy nehéz lenne megmondani, hogy melyik a jobb.De azt is, hgy melyik a rosszabb...
6/8 anonim 

válasza:

Vegyél használtan xperia mini pro-t, mert az fényévekkel jobb az x10-nél használtan is, az lg-nél meg még jobb.
7/8 A kérdező kommentje:
igen,csak tudjátok nem arra vagyok kíváncsi hogy jobb a mini pro,hanem konkrétanazt kérdeztem,hogy a 2 készülék közül melyik érné meg jobban...használtan is 10.000el drágább a mini pro,nekem most arra nincs pénzem.arra válaszoljatok amit kerdezek ok?
2012. okt. 15. 17:06
8/8 anonim 

válasza:

Hát főnök...te tudod.Akkor x10 mini pro.
De amiatt is rendesen fogod még szívni a fogad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!