Melyiket válasszam?
A következőkön gondolkodok: Sony xperia Sola, Go, U. Légyszi irjátok le azt is, h miért.
Köszönöm a segitséget.
Mindennyik mellett szól egy érv.
xperia u: Ha elég az 5,5gb belső tárhelye, ami nem bővíthető, akkor ez a legjobb választás, mert ugye ugyan olyan a hardver benne, mint a többiben, szebb a kijelzője, mert ugye ennek a legkissebb, és ugyan annyi pixelesek, van benne előlapi kamera, ami a sola-ban nincs, és ez a három közül a legolcsóbb.
xperia sola: Ha nem elég az u belső tárhelye, akkor ez az ideális választás, mert. ugyan azt tudja, és bővíthető, valamint még extraként van benne floating touch, ami arra jó, hogy nem kell hozzáérned a kijelzőhöz, anélkül is tudsz egy két dolgot csinálni, de sajnos sok értelme ennek nincsen, mert csak a böngészője használja ezt ki.
Xperia go: Ez akkor ideális választás, ha kell a strapabíróság, mert különben a másik két telefon jobb. Egyébként ez is bővíthető, ugyan az a hardver van benne, mint a másik kettőben, de a kijelzője csúnyább a másik kettőnél, és ez a három közül a legdrágább.
Igen, én is ezeken a dolgokon gondolkodtam.
Viszont az U memoriája végülis nekem kicsit kevésnek tűnik, ugyhogy azt végül kizártam, habár nagyon tetszik a szines led az alján.
Maradt tehát a Sola és a Go.
A Go-nak állitólag kisebb felbontásu a kijelzője, de annyival gyorsabb is. Amin én aggodok az az, h állitolag a sim-tartó egy kicsit törékeny, ezért a gyakori sim-csere megviselheti - án pedig párszor tuti cserélnék benne simet. Amugy nem teljesen strapatelo, mert állitolag többeknek megsérült a kijelzője, szóval viz és porállo, de nem ütésálló.
A Sola viszont néha állitolag belassul, valamint elofordul, h nem érzékeli a memoriakártyát.
Esetleg akinek vannak tapasztalatai róla, leirná azokat?
Nagyon köszönöm mindenkinek aki válaszol.
Szia!
Mindegyik telefon akad, és lefagy, csak a gyakoriság, illetve annak ideje nem azonos. Egyszerűbben mondva: sztem mindegyik telefon szokott néha kicsit akadni, hiába van benne 1.5 ghz-es 4 magos processzor... Egyébként meg a Sola NAGYON jó választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!