Mobilon filmnézés?
Felrakom a filmet de nem tölti ki a teljes képernyőt. Mekkora felbontású legyen a film hogy teljesen kihasználka a teló képernyőjét?
Telefon: sonyericcson mini pro
Isteni video lejátszó! Ne alapból fent levővel játszd le. Amúgy ugyanezen készüléken tesztelve, használva hónapok óta.
Négy féle képenyőkitöltés választható vele. Létezik rajta 100% -os méret, képenyőkitöltés, eredeti méret, nyújtás is. (Nem pontosan idéztem a funkcióneveket, de ez a lényeg.)
Bármelyik filekezelő alkalmazással (pl. az ASTRO-val, FILE EXPERT-tel, satöbbi) feltelepíthető bármely androidos alkalmazás APK file-ja, ez is; nem egész 5 MB csupán, egy perc alatt letöltheted innen (a "PONT" helyére persze "."-t tegyél, szóközöket mellőzve; csak így engedi post -olni a rendszer ide ezt) :
data PONT hu/get/5682136/MX_Video_Player_Pro_v1-4c.apk
...nnna, ráleltem egy magasabb verziószámú MX Video Player -re, az 1.6 -osra, és innen tuti egy perc alatt lejön, 6 MB innen:
rapidgator PONT net/file/17990588/mvPlayer.Pro.1.6h.Android.zip.html
SLOW DOWNLOAD-ra klikk, 30 másodpercről visszaszámol, majd beírod a szokásos ellenőrző kódot, és már töltheted is le.
Itt a leírás, és itt láthatod többek közt a fenti letöltő linket:
nulledapk.com/2012/06/14/mx-video-player-pro-1-6h-android
Még mindig én vagyok... Egyébként meg ha alapból szeretnéd, h kitöltse a film a képernyőt, nem mindegyik 3gp formátumú fogja, mint amit te is teszteltél... mivel azok többsége túl alacsony felbontású. Keress mp4-eket, avi-t, MAJD ELFELEDTEM!! AZ ÁLTALAM AJÁNLOT MX VIDEO PLAYER RENGETEG FORMÁTUMOT ISMER!!! :)
VIDEO : FLV, AVI, MP4, 3GP, MPEG, DivX, XviD, satöbbi...
AUDIO : MP3, FLAC, WMA, WAV, satöbbi...
Visszatérve a felbontás kérdésre...:
Google első találat a
"sony ericcson xperia x10 mini pro felbontás"
kulcsszavakkal:
Itt láthatod, hogy a kijelzője 320x240 -es felbontású... tehát ha ilyen, vagy ennél jobb felbontású a filmed, akkor minőségromlás nélkül lejátsza akkor is, ha képenyőre nyújtod... ;)
JAVÍTÁSOM:
Az audio formátumokat nem hiszem, véletlen írtam...
Nem tudom, mennyire értesz hozzá, de jelzem: elvileg bármilyen androidos alkalmazást (apk file-t) telepíteni tudsz android-os file kezelőkkel (file manager-ekkel), így szükségtelenné válik az android market használata. (A marketről való letöltés ugyebár mobilnetfüggő).
De sajnos ahhoz ,hogy legyen legalább egy file kezelőd, azt még mobilneten át, marketről tudod csak telepíteni... A market automatikusan telepít bármit ugyebár, ezt is.
Innentől már a file kezelővel is tudsz telepíteni, mégpedig apk file -okat (android alkalmazás file -okat).
Én a biztonság kedvéért legalább 2 különböző file kezelőt használok, ha az egyik bedöglene... itt van egy, de ez nem market-es link, ezt csak akkor tudod tehát felrakni, ha már van legalább egy file kezelőd a készülékedre települve:
ASTRO FILE MANAGER:
Dögivel tudsz apk file- okat netről letölteni, pl. a mobiloid hu android alkalmazás-portálról is, és ezer más helyről.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
...apropó, majd jelezz vissza, kérlek, működött-e, ha már ennyit írtam és utána néztem.
Minimum 2.1 -es Android-ra működnek a linkelt apk -k, tehát 2 éven belül vásárolt készülékkel oké kell legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!