Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Azthiszem összekarcolódott az...

Azthiszem összekarcolódott az Xperia Sola képernyője. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Vagy nem vagyok biztos benne hogy karc. 2 napja van meg,és még nem vettem rá tokot,de tervezem.

Ez a karc ugy néz ki,hogy ez egy 2mm vékony kis vonal,amit csillog minden féle szinben,ha forditgatom a telefont. Olyan mintha ott egy nagy pixel lenne,vagy nem tudom...

Nem tudom elhinni,ha tényleg megkarcolódott...

Nem ejtettem le,a zsebemben tartottam a telefont,meg ugy olvastam hogy valami karcálló védőborítás fut végig a telefonon.

Ha mégis karc,akkor lehet vele valamit csinálni?

PLS segitseket. :(

2012. okt. 14. 00:57
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Hm. Hát akkor így hagyom. Majd veszek rá fóliát,hátha nem fog látszani.
2012. okt. 17. 21:34
 12/16 anonim ***** válasza:

Nem csak te vagy ilyen szerencsétlen :/

Nekem a vadiúj samsung galaxy s3-am karcolódott meg a kijelzőjén mikor megláttam nem hittem a szememnek pedig akkor még csak 3. napja volt meg és a zsebem miatt volt. Ugyhogy vettem rá tokot meg védőfóliát és vigyázok rá.

2012. okt. 18. 09:21
 13/16 A kérdező kommentje:
És így hogy van rajta fólia,még mindig látszik?
2012. okt. 18. 09:47
 14/16 anonim ***** válasza:
remény hal meg utoljára. A fólia sajnos vagy nem sajnos átlátszó, nem a karcok eltávolítására hanem megelőzésére szolgál. Érdemes rá tenni, de a karcod attól még latszodni fog.
2012. okt. 18. 15:57
 15/16 anonim ***** válasza:
Hát szerencsére nem mert a karc ott van ahol a fólia vége ugy hogy pont olyan mint ha nem lenne ott semmi
2012. okt. 18. 17:29
 16/16 anonim ***** válasza:
Elvileg van rajta gyárilag is fólia (mármint az első töltést ábrázoló értesítőn kívül, mert az is egy fólia). Ha megnézed az előlapi hangszóró környékét, felfedezhetsz egy kis "peremet", mintha még egy réteg lenne rajta. Én sem vagyok biztos abban, hogy az fólia, mert nem kapargattam még emiatt a kijelzőt, de nem tartom valószínűtlennek.
2012. okt. 20. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!