Miért nem világít az értesítést jelző fény a Sony Xperia U-n?
Ha az irigyellek-et arra írtad, hogy lehetnének ennél nagyobb problémáim is, hát igen, tényleg nem egy eget rengető dolog de érdekelne hogy mitől van :) Ha meg arra h irigyelsz mert ilyen a telefonom, akkor elmondhatom hogy az eddigi legszuperebb mobilom, még egy hete sincs nálam de máris imádom, azóta le sem tettem szinte :) pedig lány vagyok és annyira nem szoktak az ilyen kütyük elvarázsolni, de ezt a telót csak ajánlani tudom! :)
A kijelző tökéletesen szép éles és fényes, annak semmi baja, és tudtommal nincs semmi ilyen progi rajta... akkor hiba lesz? :(
1. vagyok, azért írtam, hogy irigyellek, mert én sűrűn használom este, akkor kicsit zavar a csík, egyébként én is teljesen elégedett vok. vele.
Nézd meg még az energiamegtakarítót, hátha amiatt.Ha nem, akkor szerintem hiba. (bár ezt meg azért nem tudom elképzelni, mert a LED vagy ég, vagy nem.De ez, hogy halványan...:)
Sziasztok!
Nekem Xperia P van és az a gondom, hogy az fentebb is említett kék led pöttyöcske csak egy pillanatra villan fel mikor üzenetem jött vagy nem fogadott hívásom..
Az lenne a lényege ugyebár, hogy az akár órákon keresztül is jelezzen, ha nem néztem rá a telóra.
Mi lehet a gond?!
Már átnéztem szinte minden beállítást..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!