Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van egy (T-Mobilos) Samsung...

Van egy (T-Mobilos) Samsung Galaxy S Plus mobilom, amin 2.3.3 android van. Szeretném frissíteni viszont hosszas keresés után se találtam T-Mobilhoz eredeti frissítést. (valószínűleg nem adták ki hozzá. Menni Fog? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Viszont találtam egy 2.3.5-ös eredeti magyar XEH frissítést.Csak azt nem tudom hogy fel lehet-e tenni ezt XEH frissítést a T-mobilosra, persze Odin-nal.

Találtam is hozzá le írást az XDAdevelopers oldalán:

[link]

Ezzel a módszerrel menni fog?És nem fog elromlani a telefon?

Ja és a rom hoz való link:

[link]

Részletesen:

GT-I9001 - Hungary

PDA: I9001XXKPH

CSC: I9001OXXKP2

Version: 2.3.5

Date: 2011-11-01

Regions: Austria, Belgium, France, Germany, Hungary, Italy, Spain, United Kingdom

2012. okt. 13. 16:01
 1/1 serioussam válasza:
Szia!!! Nekem is Galaxy S Plus van!!! Nekem is T-mobile-os!!! Szóval vidd be a tellót a T-mobile-ba a szervízbe fel fogják Neked frísítteni 2.3.6-os verzióra!!!! Sajnos ennéljobb verziót nem kapott az S Plus!!!! Egyedül ne Probálkozz,mert levagy leáll,és se kép se hang nem lessz,és 35ft javítják meg!!!! Üdv
2013. jan. 23. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!