Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek ez egy jó párosítá...

Szerintetek ez egy jó párosítás? (Galaxy mini és Galaxy Tab)

Figyelt kérdés

Tehát májusban vettem egy Galaxy Minit. Akkor mindenhol azt olvastam hogy nagyon jó telefon, megéri az árát, androidos is, stb. Nagyon örültem neki (még most is nagyon ragaszkodom hozzá) de észrevettem hogy nagyon sok alkalmazás már alig-alig elfut rajta, sőt, a legtöbb már nem is kompatibilis vele.

Arra gondoltam, hogy most el kezdenék gyűjteni pénzt, és olyan március/május környékén veszek egy Galaxy Tab 2-t. A Minit telefonálásra, apró dolgok elvégzésére használnám, a tabletet pedig egy komplett szórakoztatási centernek alakítanám ki. Szerintetek megéri?

2012. okt. 13. 11:07
 1/9 anonim ***** válasza:
Akkor inkább vegyél egy Nexus 7-et. Olcsóbb és ezerszer jobb. A Minit meg a helyedben jó messzire elhajítanám, ugyanis én azon a napon eladtam mikor megvettem.. Ez csak az én véleményem, ha szereted, ragaszkodsz hozzá, akkor használd egészséggel.:)
2012. okt. 13. 11:27
 2/9 A kérdező kommentje:
Nexus 7-et hol lehet kapni, és mennyibe kerül?
2012. okt. 13. 11:41
 3/9 anonim ***** válasza:

[link]

Egyik legjobb tablet, Samsung-ot minden szempontból alázza.

De Galaxy Mini-t semmiképp se vegyél, inkább ne vegyél tabletet, de vegyél egy jó telefont.

2012. okt. 13. 11:52
 4/9 anonim ***** válasza:

google nexus 7-et vegyél ha fasza tebletet akarsz olcsón

például egynek ez nagyon jó

[link]

2012. okt. 13. 12:01
 5/9 anonim ***** válasza:
De osztom a fentiek véleményét, hogy azt a fos galaxy minit kukázd, és a tablet árán vegyél egy normális telefont.
2012. okt. 13. 12:02
 6/9 A kérdező kommentje:
Épp ez a lényeg, hogy a Mini nekem megfelelő telefonálásra, SMS-re, és apróbb alkalmazások futtatására. A tablet pedig arra kellene hogy filmet nézzek, játsszak, netezzek, stb.
2012. okt. 13. 12:09
 7/9 anonim ***** válasza:
akkor nexus 7 egyértelműen
2012. okt. 13. 12:14
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2012. okt. 13. 12:17
 9/9 Balint@! válasza:
Samung tab 2 7.0 én is ugyanigy csináltam a nexusnak nem lehet bőviteni a memojat meg nincs rajta hátsó kamera és nem akad rajta semmi!!!!:) én is igy csináltam sasmung minim vlt és vettem egy sasmung tabletet:)
2013. júl. 8. 04:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!