Javítható az érintő kijelző?
Bedugod egy megfelelő nagyítású mikroszkóp alá és helyreállítod a megszakadt kapcsolatokat.
Szerinted miért találkozni olyan kevés "kijelző javító" szaküzlettel? Talán, mert ezeket nem javítják, hanem cserélik?
nekem betört tegnap a kijelzője(sony ericson xperia mini pro), ugye meg lehet javítani??? garancia is van hozzá!
és kb mennyibe fog kerülni?:S
Hát azt tudom, hogy ha külön veszel hozzá kijelzőt akkor javítható, bár én az ilyet úgy szoktam, hogy veszek egy roncs állapotút aminek a panelja rossz, vagy szinte minden baja van, de a kijelzője jó, akkor megfogom megveszem potom pénzért pl.: teszveszről hardverapro-ról stb. és akkor szétbontom kicserélem, és annyi!
De ha garanciális még akkor sztem vidd be, hogy mennyibe kerül nem tudom!
Ja még annyit, hogyha betört a kijelzője akkor elég kevés az esély rá, hogy az érintője ne sérült volna, amit ugyebár a fenti válaszok alapján, és most már tapasztalat alapján nem lehet javítani, tehát a donor telefonon annak is jónak kell lennie!
De ha nem értessz így hozzá akkor szervíz! Én szoktam telefonokat szerelgetni ez a csere dolog olyan 95%-ban mindig bejön!
Én már csak azért nem cserélem így ki az érintőjét ennek a huaweinek, mert sztem nem éri meg!
hát amúgy a telefon nem sérült, mármint csak a kijelzője repedt meg!
de köszi a segítséget!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!