Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Alcatel OT-995-ötöt hogyan...

Alcatel OT-995-ötöt hogyan lehet Android 4. 0-ra frissíteni?

Figyelt kérdés

2012. okt. 12. 19:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Még sehogy, még nem készültek el vele.
2012. okt. 12. 19:31
 2/6 anonim válasza:
Még 1-2 Hét és talán megérkezik az ICS!
2012. okt. 13. 05:41
 3/6 A kérdező kommentje:

Nagyon remélem, ezt az 1-2 hetet honnan vetted?

Csak mert érdekelne a forrás! :D

Köszönöm előre is!

2012. okt. 13. 10:57
 4/6 anonim ***** válasza:

Innen vette: [link]

"Kedves Felhasználók!

Az Ice Cream Sandwich frissítés 85%-os készültségen van, még pár hétre szükségünk van, hogy 100%-os legyen. Arra törekszünk, hogy hibamentes rendszert kapjatok és ne legyen semmilyen problémátok vele.Reméljük ezt a kis időt mindenki kibírja a régi rendszerrel.

Köszönjük

Az ALCATEL Csapata"

2012. okt. 13. 12:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem már ICS van az OT-995-ön. Franciaországban már kijött az OTA, azt lehet backupból telepíteni a "magyar" telefonokra. (Tud magyarul is, nem kell izgulni.) Én semmi hibát nem vettem észre.
2012. okt. 31. 00:32
 6/6 A kérdező kommentje:
Én képzeld el kipróbáltam de nekem meg nem volt valami jó mert ki írta hogy Nincs elérhető szolgáltatás | Telenor ez így eléggé érdekes, szóval ennyit erről hogy nincs hibája, restart után ez megoldódott, de ez így eléggé szar szerintem legalábbis!
2012. nov. 2. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!