Milyen telefont ajánlanátok nekem?
19 éves lány vagyok. A telefont elsősorban arra használom, amire való: telefonálásra. Mivel az mp3 lejátszóm behalt, ezért zenéket is ezen hallgatok már. Ha nincs nálam a fényképezőgépem, akkor tudjak normális minőségű képet készíteni a telefonommal. De hát lassan 4 éve nyúzom a kis Nokia 5310-esemet, így igen csak megérett a cserére.
Meg mai modernizált világban sokszor jól jönne, ha meg tudnám nézni a menetrendet, üzenni tudnék valakinek facebookon (nem telón akarok facezni éjjel-nappal). Szóval valami wifis okostelefonban gondolkozok, de fogalmam sincs ezek közül melyik az, amelyik az én igényeimnek is megfelel és nem hulladék minőségű, de árban mégis elfogadható (max 30 ezer Ft).
xperia mini viszont kamera szempontjàból jobb, 5mp, autófókusz + hd videófelvétel.
Esetleg még a sony live with walkman.
Első:
Ennyi erővel ajánlhattál volna valamit...
"Mindjárt jönnek az Xperia fanok és ajánlanak neked."
Hát gondolom samsung fan vagy. Akkor ajánlj egy galaxy y-t és minden meg van oldva.
Ja, hogy nem tudsz 30-ért normális samsungot? Az más...
xperia tipo, mini.
Ezeknél jobbat nem nagyon találsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!