Ajánljatok telefont! Milyet vegyek?
Figyelt kérdés
Szeretnék új telefont venni de most nem akarom hogy olyan egyszerű fekete vagy szürke színű legyen. Szóval valami extrémet akarok. A kedvenc színem a lila de szerintem olyan színű telefon nincs. Vagy mégis ??....
Légyszíves ajánljatok nekem telefonokat. Jah és az árát is írjátok ha lehet :D:D:D Kösziiiii
2009. aug. 6. 13:09
1/8 anonim válasza:
Hát, ha annyi a lényeg, hogy lila legyen, akkor veszel bármilyen telefont, és kicseréled az előlapot...
2/8 A kérdező kommentje:
nem feltétlenül kell hogy lila legyen csak nem akarom hogy olyan egyszerű fekete vagy szürke legyen a színe...
valami extrém legyen :D
2009. aug. 6. 16:38
5/8 A kérdező kommentje:
ez a nokia 7360 bejön.. tök jól néz ki!! Szerintem ilyet fogok venni. Már elsőre megtetszett...
Köszönöm :D
Jah az előző meg nem semmi... cipő telefon xD xD
2009. aug. 7. 10:45
8/8 A kérdező kommentje:
mért lennének gyökerek?? :O
te lehetsz az ha ilyet mondasz másokra akik segítenek :S
2009. aug. 25. 09:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!