Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Xperia Mini, segítség?

Xperia Mini, segítség?

Figyelt kérdés

Xperi Mini-m van de mivel kezdő vagyok okostelefon téren ezért volna pár kérdésem:

-Állítólag 320 MB belső memóriám van de akármit telepítek vagy fotózok, aakor a memkártyára menti, és ha rákötöm a gépre a telót akkor is csak a kártyát mutatja, hogyan tudnám megnyitni és a belső memóriájára is tenni dolgokat?

-Nem tudok SIM kártyára menteni neveket keresgéltem de akármit mentek a teló-ba menti nem tom átállítani hogy a kártyára mentse.Hol kell átállítani?

-Nem tudok bluetoothon küldeni fájlokat,se képet se zenét semmit mert nem kapom a küldést a menü gombbal sem.Hogyan kell?

Kérlek segítsetek.

2012. okt. 11. 19:35
1 2
 11/13 anonim válasza:

az a rom hibás csak szólok. nekem is fent volt 3-4 napot de használhatatlan.

nem müködik rendesen a kamera akad a video felvevő.

lassítja a telefont mint állat. fagy is elég rendesen

Ajánlok neked fasza a wotan serveren van egy olyan hogy s51se ez is mini de ez eredeti japán fejlesztésü android. igaz 2.3.4 es de sokkal jobb mint a 4.0.4. engem igen csak kiakasztott az ICS egy rakat szar lett.

2012. okt. 14. 19:00
 12/13 anonim ***** válasza:
Az max az első 431-es volt nem pedig az 587-es...
2012. okt. 14. 19:03
 13/13 A kérdező kommentje:
Nekem megy rendesen az ICS ,nem szeretném Downgrade-alni,de miért nem lehet rootolni csak 2.3-assal?
2012. okt. 16. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!