Xperia Mini, segítség?
Xperi Mini-m van de mivel kezdő vagyok okostelefon téren ezért volna pár kérdésem:
-Állítólag 320 MB belső memóriám van de akármit telepítek vagy fotózok, aakor a memkártyára menti, és ha rákötöm a gépre a telót akkor is csak a kártyát mutatja, hogyan tudnám megnyitni és a belső memóriájára is tenni dolgokat?
-Nem tudok SIM kártyára menteni neveket keresgéltem de akármit mentek a teló-ba menti nem tom átállítani hogy a kártyára mentse.Hol kell átállítani?
-Nem tudok bluetoothon küldeni fájlokat,se képet se zenét semmit mert nem kapom a küldést a menü gombbal sem.Hogyan kell?
Kérlek segítsetek.
az a rom hibás csak szólok. nekem is fent volt 3-4 napot de használhatatlan.
nem müködik rendesen a kamera akad a video felvevő.
lassítja a telefont mint állat. fagy is elég rendesen
Ajánlok neked fasza a wotan serveren van egy olyan hogy s51se ez is mini de ez eredeti japán fejlesztésü android. igaz 2.3.4 es de sokkal jobb mint a 4.0.4. engem igen csak kiakasztott az ICS egy rakat szar lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!