Az alábbi telefonok közül te melyiket vásárolnád meg? (link)
Sziasztok!
Lehet ez most viccesen fog hangzani, de sajnos elég béna vagyok telefonügyben, így nem tudok választani 4 telefon közül.
Számomra a legfontosabb, hogy Wifi legyen a telefonban, amivel ingyen tudnék nethez jutni adott helyeken. Valamint hogy viszonylag sokáig bírja az akksija.
Az alábbi 4 telefonon gondolkozok most, mégpedig azért mert csak ők férnek bele a kereteimbe.
1 [link] --Alcatel OT 918 MIX
2 [link] -- LG Optimus e400 L3
3 [link] -- Galaxy Y
4 [link] --Galaxy Mini
Nagyon hálás lennék, ha leírnátok, ti mint hozzáértők melyik telefont vásárolnátok meg, illetve miért, valamint az összes tapasztalat is érdekelne azoktól, akik ezeket használják.
Köszönöm előre is a segítséget! :)
Szia! Köszönöm a választ! Tetszik ez a telefon, amit ajánlottál viszont ahogy nézem 40ezer forint :( Annyit sajnos nem tudok most telefonra költeni.
A Galaxy y-on gondolkozok nagyon, mert most le van akciózva 26ezerre, ennyi pénzt sem ér meg? :(
De egyébként tényleg szép ez a telefon, most elolvasgattam az infókat, bár tényleg kínai nekem.
Szerinted megéri használtan venni? Látom szeptemberbe jelent meg ez a telefon, gondolom ha van használt eladó, az még nincs annyira tropára leharcolva :) Szétnézek holnap a környéken!
Köszi tényleg az ajánlatot! Ez a tipo jobb mint a sony experia mini illetve az x10? Azokat is nagyon ajánlgatták a kommentárokban!
A galaxy y-t még ingyen se fogadd el, annyira rosz: nagyon csúny, pixeles, kis fényerejű a kijelzője, nagyon gyenge, és elavult a hardvere, rosz a kamerája, anyaghasználata, nagyon túlárazott.
Az xperia tipo az fényévekkel jobb az xperia x10-nél, meg az x10mini pro-nál.
És is azt tanácsolom, hogy a samsungokat kerüld, mert minden kategóriában van jobb telefon a samsungoknál.
Ha jól tudom, az xperia tipo-t lehet kapni a t-mobilnál 33000-ért, de 30000-ért már van huawei ascend y200, ami ugyan nem olyan jó, mint az xperia tipo, de az általad felsoroltaknál ez is fényévekkel jobb.
Remélem segítettem.:)
Szia(sztok)! :)
Köszönöm szépen! Nagyon sokat segítettetek, a választás végül a Tipora esett :) Most megyek azonnal ki a tescoba és meg is vásárolom ( elvileg 35ért lehet venni dualszimes kártyafüggetent,szerintem nem rossz ár érte!)
Tényleg nagyon köszönöm, nékületek valószínűleg valami gagyi vacakot vettem volna, ennyi pénzért! :)
Megy a zöld kezecske!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!