Hol lehetne jó wifi jelet fogni?
Figyelt kérdés
Hello. Már bejártam 3 utcát wifi jelet keresve és nem volt sehol pedig nagyon sok mindent szeretnék letölteni hol keressek még?2012. okt. 10. 18:42
1/11 anonim válasza:
Otthon! Vegyél egy routert és hajrá!
Esetleg Meki.
2/11 anonim válasza:
Pláza, mozi, művház, McDonalds, ilyenek.
3/11 anonim válasza:
Vegyél egy routert. Nagyjából 3000 Ft-ért hozzádvágják és megspórolsz pár kilométert.. De ha nagyon spúr vagy, akkor pláza, gyorséttermek, parkok, stb.
4/11 anonim válasza:
hogy lehet valaki ilyen spúr? Ha telefonra/laptopra telik akkor nehogy már megszakadjál egy router megvásárlásába! * facepalm *
5/11 anonim válasza:
És ha nincs nete akkor mit csinál a routerrel? Feldugja magának esetleg?
6/11 anonim válasza:
ha nincs nete szerinted ezt hogy írta le?
7/11 anonim válasza:
Esetleg vezetékes internet van náluk?
8/11 anonim válasza:
Ha jó nő vagy, akkor az én WiFi kódomat megadom és a tyúkolból ingyen netezhetsz a számlámra! De csak ha a tojásokat összeszeded! :-)
9/11 anonim válasza:
Ha városban laksz, akkor ezeken a helyeken érdemes próbálkoznod:
- TESCO (a legtöbb TESCO áruházban van nyílt internet, de valószínűleg nemsokára az összesben lesz)
- A város főtere, vagy főutcája
- A város internet szolgáltatóinak ügyfélszolgálati irodája (nem mindenhol van, de én múltkor, amikor várakoztam a T-nél, közben YouTube videókat néztem az ő wifijükről).
- Haver vagy ismerős, akinek van korlátlan otthoni internetje és wifije.
+ Ha jó jelerősséggel fogsz otthon valamilyen zárt wifit, akkor egyezkedhetsz a tulajdonossal is, hogy havi X forintért adja oda a jelszót (ha pl. megegyeztek abban, hogy felezitek az internet havidíját, az mindkettőtöknek előnyös).
10/11 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Még annyit tennék hozzá, hogy ha az otthoni internetedről tetted fel ezt a kérdést, akkor egy alap wifit már néhány ezer forintért lehet vásárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!