Zte Skate vagy Galaxy S plus?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Jelenleg egy Galaxy 3-am van de szeretném a hetekben lecserélni. Osztálytársamnak van egy használt 1 éves Galaxy S Plussza. Elég rossz állapotban van legalábbis a külseje katasztrófa viszont nincs semmi baja legalábbis azt állítja. 45 ezerért adná el. Mivel minden áron szeretnék egy újat ezért nézegettem interneten. Találtam egyet. Ez nem más mint a Zte Skate. Mivel minden telefon kínai ezért nem izgat hogy ezek is azok viszont nemtudom hogy melyiket vegyem meg. Egy teljesen újat aminek csak az lesz a baja amit én csinálok vele vagy egy tiszta karc meg vacak külsejű Plust. Kikötésem az hogy nagy legyen a képernyője illetve hogy nem csak telefonálásra szeretném használni. Mennyire vacak a 3D kezelése a ZTEnek?2012. okt. 8. 18:45
1/4 anonim válasza:
Inkább vegyél egy Galaxy S Advance-t.Bár a kettő közül inkább a Skate.
2/4 A kérdező kommentje:
azt nem írtam de 50 ezernél többet nem nagyon akarok kiadni. Most nézegetem a többi ZTEt. Árban nagyon tetszenek csak a képernyő kicsi... Mondjuk egy Blade 2 Skate képernyővel plusz kamerával tetszene. Blade 2 nek nagyobb a teljesítménye.
2012. okt. 8. 19:01
4/4 A kérdező kommentje:
igen igen :D ezt sikeresen tisztáztam magamall estére... tudok venni függetlenül 56k ért illetve 45k ért telenorosat. Csak az a kérdésem hogy nincs lebutítva valamivel a telenoros?
2012. okt. 9. 17:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!