Mit javasoltok?

Figyelt kérdés
12.000 ftból fel tudok fullra újótani egy nokia 5800 telót(ebbe az árba beletartozik a telefon megvétele,a teljes házcsere,és érintőpanel), vagy ebből a pénzből milyet "érdemesebb" venni?

2012. okt. 8. 15:46
 1/3 anonim ***** válasza:

ne vegyél 5800-t, ez az első nokia érintőképernyős telefonja, és akkor nagyon le volt maradva a konkurensektől.

Mai szemmel nézve nagyon lassú, még ha 12000 ft is.

Ha javasolhatom, gyújts össze kb 20 ezer forintot, abból már egész korrekt telót lehet venni, vaterán keress rá pl zte blade-ra

2012. okt. 8. 16:02
 2/3 A kérdező kommentje:
azért volt 1-2 telefon már, nem ez az első! videókat néztem róla, és nem tűnik rossz telefonnak. és igazából ha nem tévedek, mivel nekem csak netezésre van, ugyanolyan kb mint egy androidos mmint wifije elvileg fain, másra ugyse nagyon használom max még 1-2 játékot töltök rá! és most nincs sok időm kuporgatni, sajnos ennyi pénzem van.
2012. okt. 8. 18:40
 3/3 anonim ***** válasza:

jó, végülis a te döntésed, én csak nem ajánlom :)

5800-nak még rezisztív kijelzője van, és ami videókat néztél, szerintem régi tesztek, ahol a teló még új volt, így nem tűnhetett fel hogy lassú. De ezek ma már lassan 4 éves készülékek és nem úgy teljesítenek mint új korukban.

Mindenesetre sok sikert, akárhogy döntesz

2012. okt. 10. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!