Huawei u8500 vagy BlackBerry Bold 9780-as?
Huawei ha arra van szügésged hogy legyen egy telefonálásra is alkalmas médiagépezeted. Ebben az android nagyon jó. Rengeted app van hozzá. Jól futtatja őket. LEhet vele mindent csinálni. Olcsó fenntartani, hiszen akár simkártya nélkül is remekül lehet használni a funkcióit.
A Bold 9780-as egy jó készülék. Lehet vele médiatartalmakat is lejátszani de nem olyan jó benne mint az android. Az alkalmazáskínálata is szegényes, itt a telefon alap funkcióin van a fő hangsúly. Drága a fenntartása hiszen sok dolgot csak mobil interneten tud megoldani (egyelőre 2013-ig sok funkciójához szükséges egy további BIS-nek nevezett előfizetés is). A BB előnye a qwerty gombsora és a 9780-as még a legendás aksit is birtokolták. Vagyis van hogy akár egy hétig is el van egy töltéssel.
Ha telefonnak kell és arra hogy üzeneteket írj a BB-t javaslom, ha médiatartalmakra nagyobb hangsúlyt fektetsz válasz valamilyen androidos gépet inkább.
Tényleg nem egy kategória. De nem a Huawei miatt. Tény ez egy olcsó android telefon, nem is a legjobb (androidos készülékek között érdemes jobban körülnézni ha az kell), de ha azért szeretné a telefont amiért az emberek jelentős többsége most okostelefonokat vásárol akkor nagyot fog koppanni a Blackberryvel.
Tudom miről beszélek mert régóta Blackberry telefonokat használok és láttam már nem egy értetlen arcot, mikor realizálódik benne, hogy ez bizony nem az a telefon amit várt.
Jó telefon a Blackberry, de általában olyanoknak mint én is. Volt már másik készülékem is. Nekem telefon kell amivel azért lehet médiát is lejátszani, nem médialejátszó amivel telefonálni is lehet mellékesen (arra ott van más eszköz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!