Milyen szám ez? +393270449487 Ezen a számon hívogatna egésznap és küldtek egy SMS-t is. Először felvettem miután beleszóltak. Milyen szám ez?
Figyelt kérdés
...vmi Román v nem tudom milyen nyelven gyorsan le ragtam. Máskor is hívtak már másországban lévő számról, mondom mostmár kiváncsi vagyok.2012. okt. 7. 20:45
1/12 anonim válasza:
32x- Wind mobile phones customers
2/12 A kérdező kommentje:
?
2012. okt. 7. 20:57
3/12 anonim válasza:
"Telephone numbers in Italy"
Oda van írva!
4/12 anonim válasza:
Arra célzott az első, hogy a telefonszám az olasz Wind hálózatát használja. Mint pl. itthon a +3630 az (általában) T-mobile-os.
5/12 A kérdező kommentje:
Köszi:)! A közben már én is rá jöttem:D
2012. okt. 7. 21:15
6/12 anonim válasza:
"v nem tudom milyen nyelven gyorsan le ragtam."
Félsz a telefonszámoktól?
7/12 A kérdező kommentje:
Inkább csak, a telefonszámlától, na meg mindig hallani, hogy fel hívnak és le szívnak egy rakat pénzt a kártyádról.. :)
2012. okt. 7. 21:36
9/12 anonim válasza:
"Inkább csak, a telefonszámlától, na meg mindig hallani, hogy fel hívnak és le szívnak egy rakat pénzt a kártyádról.. :)"
Urban legend
10/12 anonim válasza:
Ufókról és yetiről is lehet hallani.
Viszont pont arról nem hallasz ami a lényeg.
A hívásfogadás díjtalan ha nem roamingolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!