Az ingyenes (0. ) facebook visz adatforgalmat? (Lent)
Ugye ahhoz hogy egyáltalán behozza a honlapot, muszáj bekapcsolnom az adatforgalom engedélyezését.
Az előfizetésemben 50Mb net van, ebből 'fogy', ha csak az ingyenfészbukot nézem, majd kikapcsolom?
Elvileg régebben úgy volt a Trémobilnál, hogy ha kikapcsoltad a képek betöltését és csak szövegeket hozott be ingyen volt. Viszont ha képeket is kérsz, akkor már számolja az adatforgalmat.
Jelenleg nem tudom mi a helyzet, de el tudom képzelni, hogy ha pannonos (telenor) vagy, akkor ingyenes képek betöltésével is. A szolgáltató oldalán kell utánaolvasni az apróbetűs részeket.
50 Mb egyébként mobilos netezésre bőven elég, ha nem nézel videókat, meg hasonlóakat.
T-mobile-os vagyok, azt tudom hogy ingyenes, lehet nem érhető a kérdésem. Tehát van az 50Mb net, amiért ugye fizettem, ha ez elfogy, akkor nagyon lassú lesz a netem.
Azt viszont nem tudom, hogyha ezt az ingyenes facebookot böngészem, akkor van-e adatforgalom. (mert akkor nekem így mégse ingyenes. összezavarodtam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!