Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Xperia telóra navigáció ingyen?

Xperia telóra navigáció ingyen?

Figyelt kérdés
Meg lehet valahogy oldani? Nokián van ingyenes, ezekre is létezik ingyenes megoldás?

2012. okt. 3. 19:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen: igo, sygic...
2012. okt. 3. 19:10
 2/6 anonim ***** válasza:
24%

Igen. Nokiára van. Mert az Nokia és az minőségi cucc. Azt kellett volna venni és most nem lenne ez a probléma. Most pedig fizetsz majd mint a katonatiszt...kemény ezreseket a szolgáltatónak a mobilnetért. Majd máskor gondolkodj előre, hogy mi neked a fontos a telefonban.

Válasz: kókányolással több ezerért megcsinálja egy mobilszaküzlet embere.

2012. okt. 3. 19:28
 3/6 anonim ***** válasza:
24%

#2-ra ne hallgass...

Nekem is van ingyen GPS-em Androidra. Csak egy ingyenes offline apk kell mint a Sygic. Ez nem használ adatforgalmat, csak a GPS-vevőt.

2012. okt. 3. 19:33
 4/6 anonim ***** válasza:
24%

Már bocsáss meg, utolsó, a Nokia sz@r. Akkor inkább fizetem a mobilnetet, de mégegyszer nem veszek Nokiát!

Szerintem nincs.

2012. okt. 3. 19:33
 5/6 A kérdező kommentje:

Csak a miheztartás miatt. Jelenleg egy nokia c7 "boldog" tulaja vagyok, mert igen, elhittem, hogy ha minőségi telefont akarsz..... stb.

Ha végre sikerül egy olyan telefont vennem, ami működik is, akkor ezt úgy, de úgy fogom elhelyezni a talajon, hogy a darabjai földkörüli pályára állnak.

Világ életemben nokia párti voltam, de rá kellett jönnöm a régi mondás mégiscsak igaz, ami jó az jó, ami szép az szép, de ez egy nagy rakás ...

Ui.: Ha kókányolni is kell, de lesz egy működőképes, néha talán még telefonálásra is alkalmas telefonom, már megérte.

Ami meg nem megy, kár erőltetni!

2012. okt. 3. 19:36
 6/6 anonim ***** válasza:
NDrive is képes offline navigációra. Én is Nokia párti voltam, de utolsó Xperia U. Nem bántam meg...
2012. okt. 4. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!