Iphone 5 vagy Samsung galaxy S 3?
utolsónak:
A nokiának tényleg jobb , az új lumia 920 nak is. De az Sgs 3 nál viszont az iPhone 5 kamerája sokkal jobb... csomó teszt van és kb mindenütt azt mondják ,hogy jobb (én láttam már sgs 3 kamerát , tényleg szép , de túl mű minden a képen v a videón)
Lehet a szifon is, de akkor a térképét ne használd, kivéve ha szereted a nagy kihívásokat és kalandokat. :)
Egyébként meg tökmindegy. Az Iphone 5 kiegyensúlíozottabb, de zárt, a szoftverek hozzá drágák, és az a hype amit meg kell fizetni kicsit sok.
Az Android kevésbé stabil, kevésbé kiegyensúlyozott, de jól , sőt nagyon jól használható rendszer, sok sok ingyenes és jól használható progival.
A telefonokra rátérve egyiknek sem üti meg a nikon D500-as kameráját, de mindegyik jól használható képet csinál. Ebben tényleg a Nokia a nyerő. De ne feledkezzünk meg a HTC One X-ről sem.
PRocesszor 4 mag. Alapvetően itt már tökmindegy, hogy melyik milyen gyors. A szoftverek száguldanak mindkettőn.
Az akkumulátor szerintem kicsit jobb a szifonban. Viszont az Apple tojik a szabványra és ez baj. Nincs nfc és dlna. Jó ez csak annak baj, aki használná. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!