Használod a mobilodon a Skype alkalmazást? (többi lent)
Elégedett vagy a hangminőséggel?
Milyen telefonon használod?
WiFi-n vagy mobilneten?
Én Nokia C5-03-on használom UPC-s internettel és mind telefonon, mind vezetékes és Bluetooth headsettel is kiváló.
Neked mi a tapasztalatod?
Ritkán használom, mert hiába jelentkezek be, egy idő után magától kijelentkezik és elfelejtek visszalépni. A Viber sokkal jobb ilyen szempontból, mert mindig online és nem kell hozzá külön felhasználónév, stb.
Ráadásul mióta a skype microsoft lett, a hangminőség is csapnivaló, ill. sokszor szétbont, ez érvényes akkor is, ha gépről használom...
(Amúgy iphone és vagy wifi (upc), vagy 3G.)
Köszönöm, ment a zöld kéz. Nekem nincs bajom a hangminőséggel, bár én mobilnettel nem használom. Néha persze előfordul 1-2 másodperces recsegés, de azt betudom annak, hogy olykor több mint 40 milliónak használják.
Viber-t is használok, de Nokiára a hanghívás még csak hónapok múlva lesz, tehát azon csak üzeneteket küldök jelenleg.
Várok további Skype tapasztalatokat.
Én is küldtem Symbianról Androidra meg iPhonera és küldés után azonnal láttam, hogy írja a program, hogy a másik fél "gépel". Szóval szerencsére nekem jól működik, de a kérdés itt a Skype-ról szól :-)
De azért köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!