Iphone 4-el kapcsolatos kérdések? Többi lent.
Figyelt kérdés
Régi telefonom tönkrement,és most lenne lehetőségem Iphonet venni(4 vagy 4s).Néhány kérdésem van:
-Először is:Megéri?
-Hallottam,hogy közvetlenül gépről nem lehet rá zenét rakni.Akkor végül is milyen módon rakom rá a számaimat?
-Windows-os géppel milyen kapcsolatban van?
Bocsi a hülye kérdésekért,de egész életemben Sony Ericssonom volt.
Előre is köszi
2012. okt. 2. 22:23
1/8 anonim válasza:
Nem éri meg, drága és könnyen törik
2/8 anonim válasza:
Az iTunes-t letöltöd és minden menni fog. Ennyi a lényege a rátöltésnek.
Az, hogy megéri-e az egyéni preferencia kérdése.
Arra készülj fel, hogy egy rakás olyan válasz fog jönni, hogy ne ilyen telefont vegyél ezért, meg ezért, meg hogy nem éri meg. stb hasonlók.
3/8 anonim válasza:
Kell hozzá egy iTunes meg Apple ID.Megéri iPhone-t venni.Ha bármiben segíthetek még írj.Egy iPhone 4 felhasználó
4/8 anonim válasza:
én is i4-et használok, és bár nem ez a legjobb telóm, de én azt mondom, hogy hasonló TUDÁSÚ (és nem hardverű) telefont ennél olcsóbban nehezen kapsz. nem fényezni akarom, mert általában bármilyen telefont megveszek, de meg lehet venni egy 4 magos telefont, akkor se tudsz vele többet művelni, csak néhány tizedmásodperccel gyorsabban tudod, amit sose veszel észre. szerintem a 3,55"-ös kijelző egy olyan határeset, ennél kisebbet már semmiképp nem vennék, így pl kiesnek a xperia mini/mini pro-k. viszont amit én például ajánlanék, az az xperia s, ami használt árában kb azonos egy iPhone 4-gyel, de ugyanazt tudom elmondani, hogy hardveres különbség ide vagy oda, i4 is simán elvisz mindent, amit az xperia s is. kérdés, hogy android vagy ios-t szeretnél használni.
5/8 anonim válasza:
www.keptelenseg.hu/fotok/ko-vs-iphone-10649 XD iphone4 amerikában már ingyen osztogatják a kutyának se kell
7/8 anonim válasza:
nem jön az 5 ezért a négyet 99dollárért árulják...
8/8 anonim válasza:
A 4. válaszoló nagyon szépen összefoglalta a lényeget. Jelenleg iPhone 4S-em van, de ugyanakkor használtam Androidos cuccokat is. Nekem az iOS a letisztultabb, könnyebben kezelhetőbb rendszer. Globálisan pedig az iOS a jobb, mert stabilabb, mivel csak egy adott hardverre van kitalálva. Nekem az Android kusza, arról nem is beszélve, hogy olyan, mint a windows. Minél többet használod, annál rosszabb állapotba kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!