IPhone vagy Samsung Galaxy?
Végre sikerült hosszas spórolás után összegyűjteni annyit, hogy megengedhesssek magamnak egy drágább okostelefont, körbe is kérdezősködtem, de két véglet volt csak: volt aki az iPhonet istenítette és a Samsungot gyengébbnek tartotta, illetve fordítva.
Nekem fontos, hogy sokáig kitartson a telefon (ha már sokat spóroltam rá:) éppen ezért szeretnék jó vásárt csinálni, viszont érdekelnének még vélemények a döntés előtt, úgyhogy bárkinek bármilyen vélemény/tapasztalat van, legyen szíves és írja le! :)
Melyik az amelyik maximálisan megéri az árát? Telefonálásra, smsezésre, emailezésre illetve aktív netezésre használnám, tehát szempont az is, hogy az akksija ne feküdjön ki hamar.
Arra amit felsoroltál egy jóval olcsóbb készülék is megfelel.
iPhone-ból és SGS-ből pedig több verzió is létezik jelentős árkülönbözettel.
A mai telefonoknál nincs már túl nagy különbség. Leginkább az egyéni preferencia dönt, hogy kinek melyik a jobb.
Nagyobb, kisebb kijelző?? Én nem szeretem a tepsit. Tehát nálam már az SGS emiatt eleve kiesik meg a túlszaturált színei sem tetszenek. Sajnos a legtöbb gyártó erre megy, hogy minél nagyobb legyen a kijelzője a telefonnak. Ez ilyen e-penis féle dolog. Lassan már nem is lehet 4.5" alatt kapni telefont.
Én már több, mint 3 éve nyúzom a droidot, de már kissé besokkkkaltam a hülyeségeitől. Most úgy döntöttem veszek egy iPhone-t. Még a Lumia 800-on is gondolkodtam, de arra sajnos nem lesz meg az új rendszer és a jelenlegi wp7 tudása nekem nem felel meg. Barátnőmnek 710-e van és az nagyon jól szuperál egyébként. Meg kevés hozzá a programkínálat is.
Az akku az mindben keveset bír. Teljesen mindegy melyiket veszed. Arra számíts, hogy csak jobb esetben bírják 2 napig. De ez a használattól erősen függ. A gyári adatok gyakorlatilag meg NULLA valóságtartalommal bírnak a mindennapi használat mellett. Ezek alapján nem nagyon lehet megmondani, hogy mennyit is bír az aksi.
Tehát olyan nincs, hogy ez vagy az "maximálisan megéri az árát". Kinek melyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!