Miért van az, hogy csak Wifivel működik a fecebook, pedig mobilnetem is van?
Nem véletlenül a zero.facebook.com vagy 0.facebook.com oldalt próbálgatod? Az csak mobilnetről megy, és csak annál a szolgáltatónál ahol ingyenes facebook elérés van.
Próbáld meg beírni a mobil böngészőjébe simán a facebook.com-ot, lehet hogy a facebookra mutató könyvjelző vagy a főképernyőre helyezett ikon a zero-t próbálja betölteni. Vagy tedd fel le a mobil operációs rendszerének megfelelő facebook appot és lépj be azzal.
Nekem is Blackberry-m van és olyan zavaró, hogy csak az m.facebook.com-ot tudom használni. A menüben lévő ikonos verzió nekem sem megy sima mobilnettel csak wifivel. Na már most szabad wifi meg nem mindenhol van.
Esetleg rájöttél közben a megoldásra?
Google Play áruházba beírod, h facebook, ami ingyenes app, aztán ráklikkelsz a letöltésre, picit vársz, és már le is töltötted. Androidon így van :)
Ioson meg szintén, csak ott az Apple store-ba mész be :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!