Samsung star 2 vagy 3?
melyik a jobb? mind2őn van wifi ?
tapasztalatok? megéri ? és egyáltalán mennyibe kerül? én úgy halottam hogy ilyen 16-20ezer forint . tényleg ennyi?
semmi baj nincs ezekkel a telefonokkal... nekem is samsung star 2 van és semmi baj nincs vele... van rajta wifi meg minden ami egy átlag középkategóriás telefonon lehet.
Megbízható kis készülék ;)
Samsung star 3-m van és nekem sincsen semmi baj vele amire ha csak facebookozni akarsz vele akkor arra tökéletes nem pl a port.hu-t is behozza simán az opera rajta KIVÁLÓ felbontáson sőt még most is arról írok :D
az m.youtube.com -n is lehet videókat nézni vele könnyedén lejátsza mindet, de van egy nagy problémája ...
...
...
...
...
...
kb 1 óra játszás után újra indul meg sokszor netezés közben egyszer csak nem akar működni a net v. lefagy a wifije és nem akar kikapcsolni, és ki kell venni az aksiját és vissza rakni stb. ...
...
...
egyszóval ha nem akarod hogy nagyobb oldalakat pl.: grepolis.hu
v.
dangerous.cc
v.
gepigeny.hu
akkor azt lassan de befogja hozni csak lehet hogy utána nem fog kikapcsolni a wifije (tapasztalat)
és igen 16-20 ezer Forint körül mozog az ára
star 3 kicsit kibővitett de ugyan olyan sz*r a Memória (RAM) kezelése mint a star 2-k
hát azt viszont nem tudom hogy megéri-e (ha java játékokat futtatsz rajta azzal is megbírkózik csak kb akkor 1 óra múlva újra indul :S)
szóval ennyi a Star 3-l :D
Remélem tudtam segíteni neked! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!