Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung star 2 vagy 3?

Samsung star 2 vagy 3?

Figyelt kérdés

melyik a jobb? mind2őn van wifi ?

tapasztalatok? megéri ? és egyáltalán mennyibe kerül? én úgy halottam hogy ilyen 16-20ezer forint . tényleg ennyi?

2012. okt. 2. 18:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Tapasztalat: mindkettő rakat szar, nem éri meg a pénzét, főleg nem 16-20 ezret...
2012. okt. 2. 18:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Az elsőnél a pont. A 2 -höz volt sajnos már szerencsém, a weboldalak nagy részét nem képes betölteni, memóriahiányra hivatkozva. Nézzél inkább valami androidos masinát, de NE Samsungot! Ebben az alsó-középkategóriás szegmensben kerüld, mint a leprát, a fölsőbb kategóriákban már jók a készülékei, de mint ahogy a többi, azok is iszonyúan túl vannak árazva. Nézelődj a Huawei Ascend Y200, vagy a Sony Xperia tipo modell környékén, ezt a Samsung duót felejtsd el.
2012. okt. 2. 18:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem egy SE Xperia Mini/Mini Pro- sem rossz vétel.
2012. okt. 2. 20:50
 4/6 A kérdező kommentje:
hát igen csak azok nem 16-20 ezer között vannak hanem 20-29 ezer között és annyit nem akarok költeni most.
2012. okt. 3. 17:29
 5/6 anonim ***** válasza:

semmi baj nincs ezekkel a telefonokkal... nekem is samsung star 2 van és semmi baj nincs vele... van rajta wifi meg minden ami egy átlag középkategóriás telefonon lehet.

Megbízható kis készülék ;)

2012. okt. 18. 18:51
 6/6 anonim válasza:

Samsung star 3-m van és nekem sincsen semmi baj vele amire ha csak facebookozni akarsz vele akkor arra tökéletes nem pl a port.hu-t is behozza simán az opera rajta KIVÁLÓ felbontáson sőt még most is arról írok :D

az m.youtube.com -n is lehet videókat nézni vele könnyedén lejátsza mindet, de van egy nagy problémája ...

...

...

...

...

...

kb 1 óra játszás után újra indul meg sokszor netezés közben egyszer csak nem akar működni a net v. lefagy a wifije és nem akar kikapcsolni, és ki kell venni az aksiját és vissza rakni stb. ...

...

...

egyszóval ha nem akarod hogy nagyobb oldalakat pl.: grepolis.hu

v.

dangerous.cc

v.

gepigeny.hu

akkor azt lassan de befogja hozni csak lehet hogy utána nem fog kikapcsolni a wifije (tapasztalat)

és igen 16-20 ezer Forint körül mozog az ára

star 3 kicsit kibővitett de ugyan olyan sz*r a Memória (RAM) kezelése mint a star 2-k

hát azt viszont nem tudom hogy megéri-e (ha java játékokat futtatsz rajta azzal is megbírkózik csak kb akkor 1 óra múlva újra indul :S)

szóval ennyi a Star 3-l :D

Remélem tudtam segíteni neked! :D

2012. okt. 26. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!