Mit gondoltok, melyikek a jobbak?
Van egy t-mobile Vairy text 2 telefonom, és mellé egy ipod touch 3g 32gb-os ezközöm. Olyan opció van hogy eladom az ipodot és az árából tudok venni zte blade/zte skate/smasung galaxy ace/htc wildfire/xperis x8 telefont
Az lenne a kérdésem(főleg műszaki zsenikhez) hogy tudásilag az ipod hol van ezekhez a készülékekjhoz képest? megéri megtartani az ipodot, vagy valamelyiket megvenni helyette a sok közül? (kihangsúlyozom hogy 30nál többet nem szánok telefonra, szóval ilyen iphone meg drágább testvérei kizárva)
vagy esetleg ebben az árkategóriában mást telefont ajánlotok e?
huawei telefonom volt már, nem tetszett sajnos, meg 3,5", én valamivel kicsit nagyobbat szeretnék! a tipoval is ez a bajom, van ismerősömnek, kicsi a kijelzője
amúgy meg nem újat akarok, használt is megfelel, azért soroltam fel a fenti telefonokat, mert használtan jó állapotban, 30 körül lehet kapni őket(27-33)
Az általad felsoroltak közül is csak a skat-nek nagyobb 3,5"-nál a kijelzője.
Szóval szerintem is vegyél y200-at, vagy tipo-t, mert az sokkal jobb ezeknél, vagy spórolj az alcatel OT-995-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!