Motorola xt720-as telefonomatra akartam feltenni az android 2.3.7-es rom-ot és sajnos nem sikerült, nem is indul el a telefon! Mit tegyek hogyan tudnám visszaállítani a régi rom-ot?
Köszi az eddigi segítséged, de Nem tudod hogyan lehet Dowload módban indítani, mert billentyűkombinációval csak a Bootloader módot sikerült behozni és így a gép sem érzékeli normálisan!
Sajnos a Recovery módot nem tudom elindítani!
Na, igen. Ez a bootloader mód kell, csak elírtam. Bocs.
USB driver nélkül nem is fogja felismerni. Nekem is volt ilyen telefonom, elszórkaztam ezzel én is, mert hiába telepítettem fel minden vackot a Motorola oldaláról usb driver címszóval elég nehezen akart összejönni. De végül a Motorola helper agent vagy mi volt a neve a szinrkonizációs programnak egy pár újratelepítés és gép újraindítás után feltett minden driver-t és aztán már működött. Ezt így ajánlatos feltenni, meg végigpróbálni az összes csatlakozót a gépen és kis kitartással a te géped is fel fogja ismerni, hogy nem épp hagyományos módon van rákötve a telefon és fogod tudni használni az rsd lite-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!