Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia Lumia 710 vagy Sony...

Kovike kérdése:

Nokia Lumia 710 vagy Sony Xperia sola?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Okostelefon vásárlás előtt állok és nem tudok dönteni, hogy melyiket vegyem meg... Kérlek segítsetek! Előnyben azok, akik rendelkeznek tapasztalattal a készülékekről! :)

2012. okt. 1. 16:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Jó hát én csak saját tapasztalatot írtam.Ápr.óta van 710-esem,nekem fél év alatt nem sikerült megakasztanom,nem hogy fél perc alatt,meg a 7.8-ról azért írtam,mert azért nem olyan sötét jövő vár a mostani WP-kre.Félre ne értsd,elhiszem hogy fél perc alatt megakasztottad,lehet hogy én nem "hajtom" agyon a telefont ezért van jó tapasztalatom.Ha már kategorizálunk,én inkább WP fan vagyok,mint lumia.Sok kritika túlzó,vagy egyszerűen nem igaz,olyan emberektől akik csak a kirakatból ismerik.(Pl.:Wpre nem lehet zenéket rakni,nincs face csevegő,youtube,na meg egyedi csengőhang,)mind nagy marhaság,kicsit túl van feketítve.

Ilyenekkel lehet találkozni pl.ezen az oldalon is.

Ui.:Annyira nem vagyok lumiafan,hogy sonyet akartam venni,csak a droid miatt elálltam tőle.

2012. okt. 2. 16:53
 12/15 anonim ***** válasza:
Jah,üzemidő!Folyamatos adatf.,sose kapcsolom ki,egy kis zenehallgatás 1.5nap,wifi is játszik 1 jó nap.Lumia 710.
2012. okt. 2. 17:07
 13/15 A kérdező kommentje:
A Sony a 2011-es telóknak is adott ICS-t... A Microsoft/Nokia meg kiszúrja a szemét a Lumia 710.. stb. WP7es tulajoknak egy WP7.8-al, ami kb. optikai tuning lesz... kétlem, hogy a WP8as progikból WP7re konfiguráltakat is kiadnának... :S
2012. okt. 3. 01:59
 14/15 A kérdező kommentje:
SOLA lett! :) Köszi a segítséget! :) Ajánlom mindenkinek!!!
2012. okt. 17. 14:57
 15/15 anonim ***** válasza:
Gratula! :)
2012. okt. 17. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!