Nokia Lumia 710. Most mivan? O. O
Figyelt kérdés
Bocs a kérdésért előre is csak lány vagyok és egy ilyen telót néztem ki magamnak. A t-mobile-nál 61 ezer domino csomagban és van az az oldal hogy www.olcsobbat.hu ott pedig 49 ezer. [link] Vagy akkor van a www.arukereso.hu ott pedig 54 ezer. Ezt magyarázzátok meg légyszi.2012. szept. 30. 18:16
11/13 anonim válasza:
Megbízható a GSMline, de oda van írva, hogy a készülék nem tud magyarul. Általában német, de előfordul, hogy angol nyelvű a telefon.
12/13 anonim válasza:
Áh látom régi a kérdés, no de sebaj én ideírom
Nem rég vettem a GSMHOME tól azthiszem, NL710-et elv 43ezer lett volna, aztán felhívtak, hogy ehhez még töltő sem jár, így hát minden kiegészítővel megkellett vennem 55-ért...
Persze független, és MINDEN benne van, tökéletesen új, nem használt, bennük megbízhatsz, csak mondom erre készülj fel.
13/13 anonim válasza:
A lap alján ott van hogy német nyelvű, ráadásul nettó ár.
Valószínüleg nincs hozzá gyári garancia csak bolti, és akkor már úgy nagyjából meg is van hogy miért kerül csak ennyibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!