Szerintetek ezek az emberek normálisak akik órákat, napokat képesek sorba állni egy nyomorul iPhone 5 miatt?
Egyébként csak az szarozza le az Iphone 4-et 4s-t 5-öt akinek nincs rá pénze. Arra fogják az emberek, hogy szar és nem veszik meg, szerintem a szarozók 80%-ának nincs rá pénze azért beszél ilyen hülyeségeket.
Kérdésre válaszolva:
Szerintem normálisak, bár van egy pár gyík, főleg az a csávó aki először ment be.
# 11
Hát te nagyon okos vagy, gratulálok.
Most akkor egy Ferrari is szar mert nincs rá pénzem ? pff istenem ... az ilyennek kár megszólalni.
# 11
Magyarázd már el nekem, hogy mi a normális abban, hogy egy bevásárlóközpontban vársz nem is tudom hány órát (napot?), csak azért, hogy tied lehessen az első iPhone vagy, hogy pár nappal előbb legyen meg.
Felőlem az vesz iPhone 5-öt, aki akar, nagy ívben leszarom, de ne így...készült is egy riport az egészről, és valahogy senki sem tudott értelmes válaszokat adni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!