Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » HTC One S vagy Sony Xperia S?

HTC One S vagy Sony Xperia S?

Figyelt kérdés
Melyik lenne a jobb választás és miért?
2012. szept. 30. 07:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem Xperia S!
2012. szept. 30. 11:05
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem One S, de csakis S4-el, az lekörözi az Xperia S-t hardver szempontjából.

Egyiknek sem bővíthető a memóriája, de az az Xperia S mellett szól, hogy annak 32 GB, míg a One S-nek "csak" 16. Mérlegeld, hogy személy szerint neked mennyi kell, mennyi az, amit biztosan kihasználnál.

A másik dolog, ami esetleg az Xperia S melett szólhat egyesek szerint, az a kijelző. Nagyobb a felbontása, és LCD, viszont szerény személyem jobban kedveli a super AMOLED-et, mert szebbek rajta a színek, kontrasztosabbak. Én nem látom túlszaturáltnak. De ez leginkább ízlés dolga.

Nem mondtad, hogy személy szerint neked mik a legfontosabb szempontok, amikor telefont választasz, így nehezebb mérlegre tenni a két készüléket neked. :)

2012. szept. 30. 11:37
 3/6 A kérdező kommentje:
T-Mobilenál az S4-el vagy S3-al lehet kapni a HTC-t?
2012. szept. 30. 11:49
 4/6 anonim ***** válasza:

Fogalmam sincs, mivel a honlapon sz*rnak feltüntetni, de erős a gyanúm, hogy S3-al.

Kártyafüggetlenül rendeld meg valahonnan, ha a One S mellett döntesz, úgy a biztos!

2012. szept. 30. 12:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem vedd az xperia s-t, mert az jobb telefon.
2012. szept. 30. 16:15
 6/6 A kérdező kommentje:

Megnéztem. A One S S3-mal árulják T-Mobilenál.

Bejött a képbe most a Sony Xperia T.

Olyan árban van mint a One S. Lehet h ő lesz a befutó

2012. okt. 2. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!