Ha egy androidos telefont egy class 10-es memóriakártyával bővítek lehet olyan gyors mint egy beépített memóriájú?
nem igazán értek hozzá, és nem tudom, hogy melyiknek jobb az írási/olvasási sebessége
Esetleg még azt megmondhatnátok, hogy melyik a stabilabb, megbízhatóbb
Igen a belső gyorsabb.
És most az én véleményem: ha a belsőt használod, rendszeresen(!), akkor beleszaladhatsz abba (persze nem kéne hogy így legyen!), hogy "megrokkan" a belső memória az irási/olvasási ciklusoktól. Jártam így.
Ha bekövetkezik, dobhatod el az eszközt valószínűleg.
Ha az SD kártya "pukkan"? Meghúzom a vállam, teszek bele max. 4000-ért egy jó nagyot, és haladunk tovább...
Egy ellenérv:
Ha leejted a telefont, elsőnek az SD mehet tönkre, a belső többet kibír. De az írásos dolog is igaz, bár ahhoz sok idő kell.
"Ha leejted a telefont, elsőnek az SD mehet tönkre"
Baromi jó lenne, ha így lenne, mert beballagok a boltba és veszek 2800-ért egy 8 Gigásat...
De sajnos messze nem így van! Így viheted a készüléket a szervízbe, ahol közlik, hogy alaplapcsere.
És akkor GOOGLEE, mennyiért kapok új telefont...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!