Sony Xperia S vagy Sony Xperia Ion?
Szia!
Pont ezen agyalok pár napja! ;-) Nehéz eldönteni...
Ami egyiknek az előnye, az a hátránya is valamilyen szinten. Szóval:
-Az Ionnak nagyobb a kijelzője. Viszont az S-nek a nagyobb pixelsűrűség miatt kicsivel jobb a képminősége (bár ez szabad szemmel nem látható). Szerintem az S-nek akkora a mérete ami még kényelmes. Bár aki szereti a nagy kijelzőt nyílván az Ion lesz a favorit. :-)
-Az Ionnak a hátlapja erős aluminuim ötvözetből készült. Jól néz ki, luxus érzetet kelt, viszont nagyon könnyen karcolódik...
-Az Ionnak nagyobb az aksija, viszont ezt a nagyobb kijelző "el is viszi", az S-nek több a készenléti ideje.
-Mind a kettőben azonos kameramodul van. Viszont olvastam olyan teszteket, hogy az Ion egy árnyalattal jobb fotókat készít. Aztán ennek is meg lett a magyarázata, hogy a tesztfotókat az amerikai piacra szánt lt28i-vel lőtték és annak szoftverében optimálizáltabb a fotózás. Szóval itt most nem tudom, hogy akkor most melyik készít jobb fotókat de józan paraszti ésszel átgondolva, ha azonos a kameramodul, lényegi különbség nem nagyon lehet, főleg nem szabad szemmel. Videózás tekintetében meg az S-t hozták ki győztesnek, ha csak egy árnyalattal is.
-Az S-ben 32 GB memória van, az Ionban 16GB, viszont az S nem bővíthető.
-Az S kapható fehér színben is, az Ion csak feketében. (Nekem tetszik az S átlátszó fehér sávja a telefon alján.)
-Végezetül az Ion kb 20.000 Ft-tal drágább az S-nél. (Mindenki döntse el, hogy tud-e annyival többet...)
Kiváncsi vagyok azért, hogy Te melyik mellett döntessz! :-)
Az xperia ion az jobb, mert abban már kiküszöbölték az s hibáit, meg bővíthető, jobb az aksija is, de egyikkel sem nyúlsz mellé, mert mind a kettő nagyon jó telefon.
Egyébként szerintem is nagyon szép telefonokat csinálnak a sony-nál, ha egy sony telefon mellé raksz akármilyen samsungot, akkor a samsung egyenesen ronda lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!