Melyik telefont vegyem meg a sok közül?
Figyelt kérdés
Nagyon sok érvet/ellenérvet olvastam itt GYK-n különböző telefonokról, összehasonlítgatva és miegymás. Sajnos nem egyértelmű egyik sem.
Szeretnék egy okostelefont, de csak 30 ezerig ér el a keret...
A kérdés konkrétan az:
Ebben az árkategóriában, melyik az a telefon és "márka" a mai piacon ami a legjobb minden szempontból?
Előre is köszönöm!
2012. szept. 29. 11:47
1/7 anonim válasza:
30 ezerért maximum ZTE Blade-t tudok ajánlani, vagy Samsung Galaxy Minit, Alcatel OneTouchot. Használtan már Sony Ericsson Xperia Minit és Live With Walkmant is kapsz, érdemes megfontolni.
3/7 A kérdező kommentje:
Pont ez az , hogy érdemes megfontolni, de nem értek hozzá, ezekből se tudnám eldönteni hogy melyik legyen :)
2012. szept. 29. 12:58
4/7 A kérdező kommentje:
Melyik a jobb amúgy a Blade vagy az y200?
2012. szept. 29. 13:23
5/7 anonim válasza:
Egyértelműen y200, a blade már marha elavult, samsungot meg nem érdemes venni.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
2012. szept. 29. 21:12
7/7 anonim válasza:
Szia!
Kicsit már régi a kérdés, de azért még adok én is egy választ. 30 a kereted, ez nem sok, de azért nem is 20 ezer... Szóval a helyzet az, hogy (tudom, már valszeg megvetted) egy Sony Ericcson Xperia Mini/Mini pro ilyen árkategben jó választás. Az Ascend y200 pedig szerintem rossz döntés, mert sokaknak újraindul, ki-be kapcsol. Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!