Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi lett a telefonnal? (több lent)

Lambo96 kérdése:

Mi lett a telefonnal? (több lent)

Figyelt kérdés
Huawei x3 Ideos h*lye tesóm nyomkodta, majd egyszer csak újraindult, azóta bejött a feloldóképernyő és nem vett be semmit se amikor elhúztam a csúszkát azt se vette be, és mikor elsötétült a kép bármit nyomtam nem villant fel. A telefon tuti bekapcsolva van, mert meg is csörgettem és kicsörgött meg a telefon is csörgött egy pillanatra. Később sikerült valamit csinálni vele, mert már vette az érintést, úgyhogy letöröltem róla szinte minden programot, az sd kártyát is leformáztam, és úgyanúgy fagyott. Újraindítottam és megint az a sz*r feloldóképernyő jött be és megint nem vette akármit csináltam. Az érintőképernyő tuti jó, mert amikor nem vett semmit bedugtam a gépbe és kiírta, hogy usb tár bekapcsolása. Megnyomtam az usb tár bekapcsolását és vette a gombot, viszont nem csinált semmit. Lehet rajta segíteni? Vagy arra gondoltam újratelepíteném, de nem tudom hogy lehet. Remélem számíthatok valaki segítségére. Bocsi ha túl hosszú lett. Ha valamit nem jól írtam bocsi csak nagyon idegesít, úgyhogy kérdezzetek ha valamit nem értetek. A telefon hála istennek nem az enyém :') Segítséget előrre is köszi
2012. szept. 29. 11:00
 1/1 anonim ***** válasza:
sz*rakodj vele addig még nem reagál az érintésre és utánna a googléba keress rá hogy hogyan kell rajta hard resetet csinálni és ha szoftver baja van és nem belsöleg sérült akkor jó lessz :)
2012. okt. 3. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!