Xperia Sola vagy Galaxy S2?
Én csak pár óra nyomkodásra és a tesztekre tudok alapozni, de a Sensation gyorsabbnak tűnt, a kamerája pedig majdnem minden tesztben jobb volt, egyedül egy német oldal húzta le.
A Sense még mindig hardverkímélőbb, mint a TW. :D
A sense valóban jobb a TW.-nél!
De összességében az S2 jobb készülék a Sensationnál!
Akkoriban én is elhittem, hogy az S2 hardvere a király. Most viszont jönnek az új tesztek, hogy a kétmagos Sony-kban gyengécske a Mali... Hoppá, amíg az S2-ben volt, ódákat zengtek róla... Szerintem átverés az egész.
Ugyanaz a történet, mint mikor az értékesítők megpróbálják rásózni szerencsétlen vásárlókra az alsókategóriás Samsungokat, mert jutalékot kapnak utána, mondván hogy sokkal jobb, mint amit eredetileg venni akart. A sok tájékozatlan birka meg meg is veszi, sőt, itt ajnározzák, mert nem is láttak még mást.
Nem szaroztam le, az az egyetlen valamire való telefonja a Samsungnak. Viszont gyári állapotban akáhogy is nézem, lassabb a Defy-omnál, amit hetekig finomítottam, hogy gyors is legyen, és 3 napig bírja egy töltéssel. Sokkal büszkébb vagyok arra, hogy ezt kihoztam 35 ezer forintból, mintha vettem volna egy jobb telefont 100-ért (és 100-ért se Samsungot vennék, mert irritáló az üzletpolitikájuk).
A quadrantra visszatérve, az S2 csak ott tudott igazán domborítani, mindennapi használatban, böngészés közben mindig is alulmaradt. És vegyél vissza a stílusodból, ez az elektronikus eszközök kategória, itt nem illik ugatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!