Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Xperia Sola vagy Galaxy S2?

Xperia Sola vagy Galaxy S2?

Figyelt kérdés
sola vagy S2 előfizetéssel?
2012. szept. 28. 13:44
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Én csak pár óra nyomkodásra és a tesztekre tudok alapozni, de a Sensation gyorsabbnak tűnt, a kamerája pedig majdnem minden tesztben jobb volt, egyedül egy német oldal húzta le.

A Sense még mindig hardverkímélőbb, mint a TW. :D

2012. szept. 28. 19:11
 12/24 anonim ***** válasza:

A sense valóban jobb a TW.-nél!

De összességében az S2 jobb készülék a Sensationnál!

2012. szept. 28. 19:16
 13/24 anonim ***** válasza:
Egy szóval se említettem, hogy a Touch Wiz jó! Sense, és HTC párti vagyok,de ha magát a készüléket nézzük akkor S2.
2012. szept. 28. 19:35
 14/24 anonim ***** válasza:

Akkoriban én is elhittem, hogy az S2 hardvere a király. Most viszont jönnek az új tesztek, hogy a kétmagos Sony-kban gyengécske a Mali... Hoppá, amíg az S2-ben volt, ódákat zengtek róla... Szerintem átverés az egész.

Ugyanaz a történet, mint mikor az értékesítők megpróbálják rásózni szerencsétlen vásárlókra az alsókategóriás Samsungokat, mert jutalékot kapnak utána, mondván hogy sokkal jobb, mint amit eredetileg venni akart. A sok tájékozatlan birka meg meg is veszi, sőt, itt ajnározzák, mert nem is láttak még mást.

2012. szept. 28. 19:40
 15/24 anonim ***** válasza:
Azért a MALI-400 mellett nem rossz az az Exynos 1,2 gigahertz-en.
2012. szept. 28. 19:44
 16/24 anonim ***** válasza:
81%
A sola jobban megéri, de az s2 az jobb, de szerintem az s2 árából vegyél egy xperia s-t, mert az minden tekintetben jobb, és ugyan annyiba kerül.
2012. szept. 28. 20:12
 17/24 anonim ***** válasza:
Így van.
2012. szept. 28. 20:13
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Xperia S-t támogatom!
2012. szept. 28. 20:16
 19/24 anonim ***** válasza:
0%
Jolinar miért fikázod ennyire az S2-t? Hardverileg nincs olyan jó telefon ebben az árkategóriában. Na jó, talan az Xperia S. Quadrant eredmények is mutatják, hogy milyen jó az S2-es. Hidd el Jolinar, elég lenne 1 nap, hogy rájöjj milyen gyors is az S2-es. Leszarozod az S2-est, neked meg ócska Defy-d van, szóval a helyedben inkább csendben ülnék. Erről ennyit, kedves Jolinar...
2012. szept. 28. 20:24
 20/24 anonim ***** válasza:

Nem szaroztam le, az az egyetlen valamire való telefonja a Samsungnak. Viszont gyári állapotban akáhogy is nézem, lassabb a Defy-omnál, amit hetekig finomítottam, hogy gyors is legyen, és 3 napig bírja egy töltéssel. Sokkal büszkébb vagyok arra, hogy ezt kihoztam 35 ezer forintból, mintha vettem volna egy jobb telefont 100-ért (és 100-ért se Samsungot vennék, mert irritáló az üzletpolitikájuk).

A quadrantra visszatérve, az S2 csak ott tudott igazán domborítani, mindennapi használatban, böngészés közben mindig is alulmaradt. És vegyél vissza a stílusodból, ez az elektronikus eszközök kategória, itt nem illik ugatni.

2012. szept. 28. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!