Ki a fene hívhatott engem erről a számról?
+351289812744
Azt sikerült kiderítenem,hogy elvileg portugál szám:D
Rákerestem google-n a +35-re és yahoo answersen már többen is kérdezték és az egyiknél beírta a folytatásként a néhány számot és az megegyezett ezzel.Próbáltam visszahívni,először kicsengett,ekkor nem vette senki.Másodszor már foglaltat jelzett(amikor hívott nem sikerült elérnem a telefont mire vége lett).
Csak valami reklám lenne?De miért Portugáliából?Az kicsit messze van.Téves hívás?Hogy lehet,hogy már mást is hívott akik utána kérdeztek a neten?
Valahogy hajt a kíváncsiság:D
majd nézd meg a telefonszámládat
minek kellett visszahívni? tudsz netalán portugálul, vagy ilyen sok pénzed van?
tedd tilto listara, (black list) es tobbet nem fog zavarni.
lehet hogy valami reklam, stb. vagy csak egy sima felretarcsazas.
22:26
Akkor még nem tudtam,hogy portugál volt...Valaki hívott automatikusan visszahívtam.Gyakran hívott már haver más telefonról mint ami benne van a névjegyzékemben.
Mellesleg csak csengett,nem vette fel senki szóval nem lesz semmi extra a telefonszámlán.Főleg,hogy van 100 ingyen percem havonta amit külföldre hívhatok.
Portugália kódja 351 (háromjegyû)
Google-ben pl. így lehet könnyen rákeresni:
289812744 site:pt
Szerintem ez a pékség hívott, valószínûleg tévesen, elütve a telefonszámot:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!