Galaxy Mini vagy Samsung Omnia 2?
Figyelt kérdés
Milyen telefont vegyek? Omnia 2 mellett szól a nagyobb kijelző,kamera...viszont resistive a kijelzője meg még valamit találtam ellene csak hirtelen nem jut eszembe! Köszönöm előre a segítséget!2012. szept. 27. 20:37
1/10 anonim válasza:
Mindkettő nagyon rossz. Ilyen kerettel felejtsd el a Samsungot, nagyon szutyok mind.
2/10 A kérdező kommentje:
Sajnos a válságot én is megérzem, nincs keret S3-ra:(
2012. szept. 27. 20:45
3/10 anonim válasza:
Miért kell mindenáron Samsung? 30-ért már jó telefonokat lehet kapni...
4/10 anonim válasza:
A világon nem csak S3 és Galaxy Mini van. Sony Xperia Tipo vagy Miro, Huawei Ascend Y200, SE Live with Walkman, ha még hozzá tudsz jutni. Hasonló áron sokkal jobb készülékek.
5/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,lehet megfogadom a tanácsokat és várok még hátha egy tizessel vastagabb leszek jövőhéten :) egyébként a HTC Wildfire S tetszik még,lehet arra érdemes lenne gyűjteni. vélemény?
2012. szept. 27. 21:03
6/10 anonim válasza:
Sikerül pont a legszarabb telefonokat kiválasztanod... Rensis már írt négyet. Használtan van még legalább 4-5 telefon, ami jó ennyiért.
7/10 anonim válasza:
A régi, elavult szoftverű telefonok tetszenek neked.
Megérteném, hogyha 2007-ben volnánk, de most így.
Figyu, mutatok egy összehasonlítást:
Nem kell nagy szakinak lenni ahhoz, hogy lásd, melyik szám nagyobb, és melyiknél van "Van" felirat.
8/10 anonim válasza:
Bocsi, 1-et kihagytam:
9/10 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a segítséget!!
2012. szept. 27. 21:35
10/10 anonim válasza:
Én is ennyiért Xperia Tipot vennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!